[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Catlovers, crazy cat ladies, crazy cat gentlemen, kattenfreaks of gewoon kattenliefhebbers. Ze hebben één ding gemeen: niet alleen krijgen ze graag cadeaus voor hun kat, maar ook cadeaus voor zichzelf die met katten te maken hebben.

Wij zetten de 8 leukste cadeaus voor kattenliefhebbers op een rij!

Kattige kussenhoezen

kattige kussenhoezen xenotees design canessi

De kussenhoezen van Xenotees uit Philadelphia zijn een perfect voorbeeld van de uitdrukking ‘eenvoud siert’.

Ze zijn gebaseerd op een tekening in houtskool en worden telkens met de hand geproduceerd door middel van zeefdruk met permanente inkt op waterbasis.

De kussenslopen zijn heel zacht en kunnen gewassen worden in de wasmachine (100% katoen). Ze zijn verkrijgbaar in de kleuren white, green tea, mocha of cream. De afmetingen zijn als volgt:

  • Standaard afmeting: 50.8 cm x 73.7 cm
  • Queen size: 50.8 cm x 88.9 cm
  • King size: 50.8 cm x 101.6 cm

Je kan de kussenhoezen kopen via de website van Xenotees, waar je alle kleuren en afmetingen kan krijgen. De prijzen variëren tussen 32 en $38, afhankelijk van de kleur en afmeting. Je krijgt telkens een set van twee hoezen. Op de Xenotees website moet je rekening houden met een leveringskost van $15 voor België en Nederland.

Een andere optie is kopen via Etsy. De leveringskost via Etsy is $15,50.

Hou er rekening mee dat de kussenhoezen op bestelling gemaakt worden. Het duurt ongeveer 3 tot 5 werkdagen vooraleer de hoezen kunnen worden verzonden.

Vilten glasonderleggers

vilten glasonderleggers cadeaus kattenliefhebbers canessi

vilten glasonderleggers kleuren cadeaus kattenliefhebbers canessi

De handgemaakte glasonderleggers van het Amerikaanse Feltplanet zijn een leuk cadeau voor zowel vrouwelijke als mannelijke catlovers die al graag eens een drankje nuttigen.

Ze zijn gemaakt van 100% kwaliteitsvolle Duitse vilt en zijn 5mm dik en ongeveer 10cm in doorsnede. Dit maakt dat je ze zowel voor glazen als voor koffie – of theekopjes kan gebruiken.

Leuk weetje: 10% van het verkoopbedrag gaat telkens naar een zogenaamde ‘No kill’ shelter, wat zoveel is als een kattenasiel waar de diertjes niet worden afgemaakt wanneer het asiel volzet is!

Zijn de viltjes vuil, dan kan je ze met de hand afwassen in koud water. Bij heftige vlekken zoals van rode wijn ga je er best mee naar de droogkuis.

De onderleggertjes zijn verkrijgbaar in een heel kleurenarsenaal, zoals afgebeeld op de foto.

De leuke glasonderleggers zijn te koop op Etsy, waar je 19 euro betaalt voor een setje van 5 (een set bevat telkens vijf onderleggers in eenzelfde kleur). Je betaalt 10,5 dollar verzendkosten voor België en Nederland.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_raw_js]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[/vc_raw_js][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Katvormige theeset

katvormige theeset cadeaus kattenliefhebbers design canessi

Wat is er gezelliger dan samen met je geliefde of een vriend of vriendin een tasje thee drinken op een koude zondagnamiddag? Als het dan nog een mooie theeset is in de vorm van een kat dan wordt het helemaal leuk voor de kattenliefhebber.

Wij zijn alvast wild van deze leuke theeset van Japanse ontwerper Shinzi Katoh. De set is gemaakt van keramiek en bestaat uit een theepot, twee tasjes, een zeefje en een dekseltje.

Alles past perfect in elkaar. De elegante kopjes, voorzien van een ‘polka dot’ randje, zet je in elkaar en daar bovenop past de theepot met het dekseltje.

Onderzoekwerk leert ons dat de oortjes van de kopjes vrij fragiel zijn. Opgelet dus als je de kopjes afwast! Was ze in ieder geval met de hand af en niet in de vaatwas.

Deze leuke set is te koop via Modcloth voor 49,99 dollar. De verzendkost voor Nederland en België bedraagt 23,15 euro. Inderdaad, dat is niet weinig, maar een theepot in de vorm van een kat is ZO cool dat het die extra kost wel waard is.

 

Zwart – wit kattenillustraties

zwart wit illustraties cadeaus kattenliefhebbers design canessi

Van plan om je interieur wat op te fleuren of denk je een vriend of vriendin een plezier te kunnen doen met een ‘katten interieuritem’? Denk dan zeker eens aan de illustraties uit de ‘Cat lovers collectie’ van de Israëlische Liat Barkan.

De illustraties zijn allemaal digitaal gedrukt op papier dat gemaakt is van oranje vruchten. Papier van vruchten lijkt een gekke gedachte, maar het kan wel degelijk! De originele tekeningen werden gemaakt met waterverf op katoenen papier. Wat je thuis geleverd krijgt is een digitale print op vruchtenpapier.

De illustraties worden gedrukt op A5 formaat, wat de helft is van een A4. Je krijgt de prints geleverd in een frame. Bij de checkout op de website kan je opmerkingen toevoegen en meedelen welke kader je graag wilt. Er zijn slechts 30 exemplaren beschikbaar voor elke afdruk. Deze zijn allen gesigneerd en genummerd.

Wil je de prints laten inpakken als cadeautje? Dat kan! Gewoon ook even vermelden bij de checkout en niet vergeten zeggen of je ze apart of samen ingepakt wilt.

Je kan de illustraties kopen via Etsy. Er is keuze tussen een enkele print, een set van twee of een set van drie. De prijzen variëren van 19 tot 49 euro, afhankelijk van de soort illustratie en het aantal. Reken op 11 dollar voor de verzending naar België of Nederland.

 

Opbergpot met kattendeksel

opbergpot kattendeksel cadeaus kattenliefhebbers design canessi

Als er één iets is waar je er altijd te weinig van hebt, dan zijn het wel leuke glazen opbergpotten. Suikerklontjes, balpennen, snoepjes, paperclips, noten, rijst, koffie, kruiden, wasspelden… je kan er van alles in kwijt.

Elle Furch Decor uit Texas is zo een merk (een eenmanszaak gerund door een vrouw) dat dat helemaal begrepen heeft. Zij hebben glazen opbergpotten met op het dekseltje zo ongeveer het hele dierenrijk. Die met de katten vinden we uiteraard de leukste.

Er zijn potten beschikbaar in turkoois (staande kat) en geel (liggende kat). De afmetingen zijn als volgt: 12,7 cm hoog en 6,4 cm diameter. Daar kunnen de sloddervossen onder ons al eens iets in kwijt.

De vrolijke ‘Mrs. Cat’ potten worden best met de hand afgewassen.

Voor 24,47 euro, inclusief verzendkosten, is de opbergpot de jouwe via de shop van Elle Furch op Etsy. Dat de verzendkosten duurder zijn dan de pot zelf negeren we graag. Ahum. Hou er rekening mee dat er meestal slechts 1 item in stock is. Er kunnen wel potten worden bijgemaakt op aanvraag.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_raw_js]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[/vc_raw_js][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Vilten potjes voor vetplantjes

potjes vetplantjes cadeaus kattenliefhebbers design canessi

Hier zijn we weer met een item in vilt. Waarom? Omdat vilt nu eenmaal leuk oogt en zacht is.

De ‘Kitty cat pods’ van het Italiaanse theYarnKitchen zijn gewoon be-la-che-lijk schattig en mooi. Het zijn kleine mandjes uit organisch vilt en garen. Ze kunnen gebruikt worden voor plantjes die weinig lucht nodig hebben, zoals vetplantjes. Uiteraard kan je ze ook gewoon gebruiken om iets anders in op te bergen. Ze staan leuk in elk interieur!

De Kitty cat pods zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren in een set van 3 stuks. De mandjes hebben een diameter van 7cm en zijn ongeveer 4,5cm hoog. Bij de checkout kan je de kleuren meedelen die je graag wilt.

Een set van drie heb je voor €54,39 met $5 verzendkosten voor België en Nederland via Etsy. Voor alle duidelijkheid: de plantjes zelf zijn niet inbegrepen!

 

Kattensnoet beker

kattensnoet beker cadeaus kattenliefhebbers design canessi

Voor de kattenliefhebber onder ons die zijn vreselijke maandagochtenden graag wat wil opfleuren: de Cartoon Cup van Zakka Mart is in één woord ‘geweldig’. Drink je melk, fruitsap of eender welke andere koude of warme vloeistof uit deze leuke beker en kijk in de spiegel: lachen gegarandeerd.

De beker bestaat uit borosilicaat glas, dat zeer hittebestendig is. Dit maakt dat het glas zonder enig probleem in de microgolfoven of de gewone oven kan. Er past ongeveer 550ml vloeistof in. Niettemin is het wel aan te raden het glas voorzichtig met de hand af te wassen aangezien het vrij dun is.

De kattensnoet beker is te krijgen via de website van Zakka Mart voor 20 dollar. Er zijn geen verzendkosten! Bovendien krijg je 10% korting op het totaal als je drie mokken tegelijk koopt. We like!

 

Piepende kat keukenschort

Keukenschort kat

Ben je een keukenprins(es)? Dan zal je wellicht helemaal weg zijn van de leuke keukenschort van Jolyonyates uit het Verenigd Koninkrijk.

‘Tom de kat’ komt tijdens het koken piepen uit de zak van de schort om in de gaten te houden wat er gaande is.

De schort is gemaakt van katoen en polyester en heeft een verstelbaar neklintje. Wassen op 30 graden is geen probleem! Verkrijgbaar in één maat.

Wil je de ‘Tom de kat’ schort in huis halen of cadeau doen? Dat kan via Etsy voor €30,36, met $7,75 verzendkosten voor Nederland en België.

Als je dus op zoek bent naar cadeaus voor kattenliefhebbers dan weet je bij deze waar je moet zijn! Wij wensen je veel ‘verwenjezelf’ of ‘verweneenanderekattenliefhebber’ shopplezier!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_raw_js]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[/vc_raw_js][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row]