De naam Suck UK zou je niet meteen associëren met een leuk designmerk. Toch is dit Londense label sinds 1999 een gevestigde waarde binnen de wereld van de hippe en originele designspullen.

Suck UK heeft tal van knotsgekke gadgets in portefeuille. Paraplu’s die van kleur veranderen in de regen en een sleutelhanger die geluid maakt wanneer je fluit, waardoor je in een mum van tijd je sleutels terugvindt. Het zijn slechts enkele voorbeelden.

Ook de kattenliefhebber laten ze niet in de kou staan. Zo ontwierp Suck UK de Cat Teepee en Cat Cabin, twee speelhuizen voor katten waarin je kat ook kan slapen.

De huisjes bieden de kat de mogelijkheid om zich te verstoppen, te spelen en rustig een dutje te doen.

2 hippe speelhuizen voor katten:

Speelhuis Cabin

Speelhuizen voor katten cabin front

Speelhuizen voor katten cabin achterkant

Speelhuis Teepee (wigwam)

Speelhuizen voor katten teepee

De speelhuizen bestaan uit karton en kan je zelf eenvoudig vouwen.

Er wordt bij elk speelhuis ook een balletje meegeleverd. Jawel, ook dit moet je zelf in elkaar steken. Het balletje kan je eventueel omhoog hangen in de Teepee of Cabin.

De huisjes passen zowel in een warm als in een strak interieur. De video hieronder illustreert dat katten echt wel speelplezier kunnen beleven met deze speelhuizen!

Groot voordeel: je kunt de huisjes vouwen zonder lijm of plakband te gebruiken. Ben je niet zo een handige harry? Geen nood, er worden instructies bijgeleverd. Een ander voordeel is dat de speelhuizen bestaan uit gedeeltelijk of volledig gerecycleerd karton en ook 100% recycleerbaar zijn.

Nadeel? Wij vragen ons af of de speelhuizen een lange levensduur hebben. Ondanks het feit dat ze uit een stevig soort karton bestaan, is en blijft het karton. En karton dat nat wordt… Kortom, plast je kat in het huisje dan is het wellicht geen lang leven meer beschoren. Gelukkig hebben katten van nature niet de neiging hun slaapplaats te bevuilen!

De Cabin en Teepee: duo

speelhuizen voor katten cabin en teepee suck uk

De Cabin en Teepee zijn te koop voor ongeveer 25 euro (exclusief verzendingskost). Aan jou om te bepalen of deze leuke speelhuisjes die prijs waard zijn! Je kan ze ook altijd als een duo aanschaffen.

Wij zijn alvast van mening dat de Teepee en Cabin er een stuk leuker uitzien dan het typische kattenmandje (waar katlief overigens vaak niet eens graag in ligt).

Is de Teepee of Cabin nog niet origineel genoeg voor jou? Suck UK produceert ook nog kartonnen voertuigen voor katten zoals een oorlogstank, vliegtuig of brandweerwagen (jawel, u leest het goed…).

Wat is jouw eerste indruk van de Cabin en Teepee? Wij zijn benieuwd naar jouw mening!